focaccia recept

Värm vatten & mjölk i en gryta till 37 grader; 2. Smula ner jästen i en bunke & häll över vattnet & mjölken, rör till jästen löst sig; 3. Häll i salt, honung, 0,5 dl av olivoljan & rör om; 4. Häll i mjölet, lite i taget & rör så allt blandas Låt stå & jäsa i 1 timme under duk; 5. Häll upp på en plåt med kant klädd med. Focaccia - italienskt bröd med olivolja. Här är Leilas recept på focaccia med olika goda smaksättningar. Focaccian är som godast när den äts samma dag som den bakats. Känns det stressigt att baka några timmar innan kalaset, sätt degen kvällen före eller på morgonen och låt den jäsa långsammare. Eller baka, frys och ta fram så det hinner tina lagom till festen. Variera focaccian med oliver, soltorkade tomater, sesamfrön.

Focaccia recept Video

Focaccia Recipe - Italian Flat Bread with Rosemary and Sea Salt

Focaccia recept - Books bidrag

En variant på focaccia bakad med pizzapålägg. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. Olja in en långpanna med ett tunt lager med olivolja på botten samt kanterna. Baka Plockmat tillbehör bröd buffé mjöl. Leilas goda Schwarzwaldtårta Leila Lindholm. Focaccia med färska fikon eller parmaskinka Mitt Kök.

Favorit: Focaccia recept

TESKEDSGUMMAN SKÅDESPELARE Martina andersson
Steelseries siberia v3 drivers 567
Gabriel wikström gift 891

Focaccia recept - TURBO

Saftiga lussekatter med Kesella eller färskost istället för en del av smöret. Med durumvetemjöl blir focaccian mest lik det italienska orginalet men det går såklart bra med vanligt vetemjöl också. Foccacia med rosmarin, fetaost och körsbärstomater röster 9 ingredienser minuter Italienskt matbröd som bakas i långpannor och skärs i rutor. Franska pepparkakor Franska pepparkakor är egentligen ej franska men de kallas det. Pensla en långpanna ca 30x40 cm med olja. Arbeta ihop foccaciadegen i bunken och häll foccaciadegen direkt i långpannan samt tryck ut foccacian jämt så att degen täcker långpannan.