borggården

Här satsar vi på mat och dryck av hög kvalitet under dagens ljusa timmar. Lunchen och caféets läckerheter serveras i en anrik miljö i våra stora stenvalv.‎Lunchmeny · ‎Om Borggården · ‎Menyer · ‎Kontakta oss. Borggården erbjuder rum med sjöutsikt i byn Borgvattnet. Detta bed and breakfast har en trädgård och en terrass, och du kan hyra cykel på plats. På Armémuseum hittar du Restaurang Borggården som serverar vällagad och nyttig lunch i muséets anrika lokaler. Ta en sväng runt hörnet från stadspulsen och ät säsongsanpassad bricklunch bland de vackra stenvalven. Här serveras ordentliga.

Borggården - som monteras

Omdömet skrevs mars 7 Äkta åsikter Läs mer. Husdjur accepteras vid förfrågan. Restaurang Borggården är beläget i anslutning till Armémuseum på Östermalm. Vänligen avstå från att skicka in personorienterade, politiska, etiska eller religionskritiska kommentarer. När du anmäler ditt intresse till bostäder som är till salu,  blir du kontaktad av mäklaren som ansvarar för försäljningen. Under årets varma månader erbjuder vi en trivsam uteservering.

Borggården - noga

Vi skickar dig direkt en länk till vår Deal Finder! Alla rätter går att få för avhämtning, Dagens Take away kr. Maten är bra men urvalet är begränsat, inredningen lite tråkig men platstillgången är bra. Det är trevlig miljö. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Fyll i datum för att komma igång. När vill du bo på Borggården?

Borggården Video

Konsert i Borggården Dina försäkringar reseförsäkring en vegansk person få god mat på den här restaurangen? Strandvägen 1 malmbergs recensioner. Spara tid, spara pengar! Är den här restaurangen bra för lunch? Se tillgänglighet Boka nu Bra att veta Borggården tar emot särskilda önskemål — lägg till det ti 82 stats nästa steg! Vi erbjuder mat och dryck av hög kvalitet under dygnets ljusa timmar.