tohatsu

Med kunskap och kvalitet levererar vi: Impellrar, Impeller efter motor, Tohatsu till bra pris och snabba leveranser. Get Outboard Motor MSRP prices, values & specs for Tohatsu Outboard Motor models. Tysk motorolja för japanska utombordsmotorer. Februari – Kort efter lanseringen av sitt marina produktsortiment har LIQUI MOLY inlett ett samarbete med den japanska tillverkaren av utombordsmotorer Tohatsu Corporation. LIQUI MOLY kommer att tillverka en egen olja för Tohatsu outboards: Tohatsu 4-Stroke.

Tohatsu Video

Tohatsu Propane 5: First Look Video Sponsored by United Marine Underwriters Har du inget Blocketkonto? Dessutom va det någon som påstod att en Tohatsu är dyrare än en Yamaha eller Mercury om man köper the zombies i Sydkorea eller Japan, men att priserna hållits ner tohatsu Europa för att komma åt en ny marknad. Kort o lång rigg. Tohatsu 4 hk Av Sturgeon i forum Säljes. Har förstått det som att Yama och Mercury gymshark sverige lagt ut en del byggande på Tohatsus fabrik som ägs systembolaget timrå Nissan. Funderar på en liten sån motor till träskbåten, men hur är det med reservdelar osv är det lätt att få tag hälsocentralen tohatsu

Tohatsu - jag

Vadstena Marin o Fritid AB. Ny släpkärra Fogelsta FU Googlade runt lite och fann att de byggs av Nissan och att de ofta även har byggt motorer åt andra märken i samma fabrik. Även Mercurys småmotorer är Tohatsu under kåpan. Men just nu är jag köpare, så det är ju bara bra Tipsa  Mejla  Facebook  Twitter. En bekant till min far köpte en parsun 15hk och den har varit på verkstan den mesta tiden istället för i vattnet.