tvättmaskin test

När de första automatiska tvättmaskinerna för hemmabruk introducerades på marknaden var de inte bara mycket dyra, de var dessutom tvungna att förankras i golvet för att inte vandra iväg vid användning. Som tur är har både priset och teknik. För att en tvättmaskin ska få säljas idag krävs det att tillverkaren har testat att den faktiskt tvättar rent och kan gå i god för det. Men det ställs inga liknande krav på att sköljning och centrifugeringen ska fungera ordentligt! I och med att maskinerna blir mer och mer energisnåla finns även en risk att de blir mer. Tvättmaskin Test ✅ Konsumentmagasinet granskar test från hela Skandinavien ✅ Se alla testvinnarna ✓ Stor guide med prisjämförelse → Läs mer här. tvättmaskin test

Tvättmaskin test - november 2009

Den har högsta betyg när det gäller tvätt och näst högsta på centrifugering, så att tvätten blir så ren och snabbt torr som möjligt. Vi använder cookies för bättre besöksupplevelse. Råd och rön har testat 77 tvättmaskiner, både front- och toppmatade, men även kompaktmaskiner. Den har dock ett enkom ångprogram som kan användas för att fräscha upp kläder eller användas på mycket skrynkliga kläder. Går det smidigt att lasta i och ur tvätt? Observera dock att du behöver en betald prenumeration för att kunna läsa hela innehållet. Inga krav på sköljning och centrifugering För att en tvättmaskin ska få säljas idag krävs det att tillverkaren har testat att den faktiskt tvättar rent och kan gå i god för det. Det är såklart smidigt på så sätt att du bara behöver en enda maskin för att både tvätta och torka. Här ser du också en testvinnare när det gäller tvättmaskiner. Tänk dock på att ditt försäkringsbolag kan ha speciella regler för detta så hör med dem först och använd ditt eget omdöme. Även om de i test sällan hamnar överst på prispallen binda ihop är deras maskiner i mellansegmentet i absolut toppklass och ser sig bara slagna av betydligt dyrare modeller. Den har sveriges franchisetagare betyg när det gäller tvätt och näst högsta på centrifugering, så att tvätten blir så ren och snabbt torr som möjligt. På diskmaskiner i högre prissegmenten finns särskilda spolmunstycken för grytor och bestick vägen till din första miljon innovativa korgkonstruktioner gör att fler kuvert får plats.

Tvättmaskin test Video

Köp rätt tvättmaskin

Tvättmaskin test - rengringsmedlet

Styrning Som tidigare nämnt, så är maskinen utrustad med en stor 5 tummars touchskärm, som gör maskinen enkel och överskådlig att styra. Om man vill få bort lukt av till exempel tobaksrök från kläderna finns det även ett program utformat för att avlägsna just lukter. Det viktigaste man bör tänka på innan köp är hur stort hushållet är och vad man har för behov. Många av maskinerna får höga betyg i tvätteffektivitet, men några får bara knappt godkänt. Du kan lägga i mer tvätt i maskinen ända tills tvättprogrammet startar och det går även att avbryta timern och starta tvättmaskinen manuellt om det skulle behövas. Först bör dock tvättmedelsbehållaren och dess delar rengöras och torkas.