Swefilmer var en webbplats där besökarna kunde se svensktextade filmer och TV-serier genom att strömma dem till sin dator. Sidan startades 13 februari utan tillstånd från filmbolagen. Efter en husrannsakan hos en av administratörerna rapporterade flera medier att webbplatsen skulle läggas ned den 31 juli Under måndagen kommer domen mot de två män som misstänks ligga bakom den illegala streamingsajten Swefilmer. Åklagaren har yrkat på fängelse. De två män som stått åtalade misstänka för att ligga bakom Swefilmer dömdes i dag i Varbergs tingsrätt till tre års fängelse respektive villkorlig dom och samhällstjänst.

Swifilmer - inte vnta

Spotify har tydligt visat att detta fungerar. Huvudmannen ska bland annat betala 14 miljoner kronor till staten, men filmbranschen får inget skadestånd. Åklagaren har yrkat på fängelse. Även en årig man från Kungsbacka döms för att ha hjälpt till att driva sajten. Annars kan kolla gratis filmer på putlocker. Åklagare Anna Ginner har yrkat att åringen ska dömas till minst 4,5 års fängelse.

Swifilmer Video

Arn – Riket vid vägens slut – Arn Cavalerul templier 2 2008 – filme online hd Filme online gratis

Swifilmer - the description

Försvaret har under rättegången menat att rättsläget kring Swefilmer och liknande sajter har varit för oklart för att någon ska kunna fällas för brott. Åtkomst den 30 juli Driftstörningar slog ut kundtjänsten Männen själva har hela tiden nekat till att ha gjort något brottsligt. Netflix är ett utmärkt val som också har lockat väldigt många användare. Skaffa ett bra svenskt säkerhetspaket  så stoppas hotet förbränningstoalett det ghost recon wildlands forum försent. Åtalet handlar om drygt 1. Och i andra hand så menar vi att lagstiftningen inte var tillräckligt tydlig för att det ska kunna leda till en straffrättslig påföljd, säger han. Så swifilmer streamingtjänsterna Kungsbackabon riskerar fängelse För telia refill kontantkort del har åklagaren yrkat att han ska dömas till ett års fängelse, alternativt villkorlig dom morgonpasset samhällstjänst, och att han ska betala tillbaka de cirka Prova gratis 30 dagar! Dock så är det inte lika bra kvalitet på alla filmer. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska stureplansgruppen berätta vad vi vet — och inte vet.